Laskujen myyminen

Laskujen myyminen voi äkkiseltään tuntua aika oudolta asialta ja moni miettiikin, mitä laskujen myyminen tarkoittaa ja miksi kukaan haluaisi myydä laskuja. Vielä oudommalta saattaa tuntua se, miksi kukaan haluaisi ostaa laskuja. Nyt rahoitusmarkkinoilla toimii kuitenkin yrityksiä, jotka toimivat juuri laskuja ostamalla ja ovat jo keränneet itselleen aika runsaan ja tyytyväisen asiakaskunnan.

Laskujen myyminen vähentää odotusta ja kasvattaa kassaa

Jos on siinä tilanteessa, että yrityksen kassa kaipaisi hieman lihottamista, mutta saatavien laskujen eräpäivät ovat vasta kaukana tulevaisuudessa, saattaa tämä odottaminen tuntua liian pitkältä ajalta. Laskujen myyminen osoittautuu tässä vaiheessa kuitenkin keinoksi, joka lihottaa yrityksen kassaa välittömästi ja siirtää maksusaamisten odottelun historiaan.

Vaikuttaa siis todella yksinkertaiselta, ja sitä se kyllä onkin. Internetissä toimii nimittäin yrityksiä, joiden asiakkaaksi rekisteröitymällä omat laskunsa voi muuttaa välittömästi rahaksi.

Laskuja ostavan yrityksen Internetin kautta löydettyään tarvitsee vain rekisteröityä palvelun käyttäjäksi, myydä laskunsa ja laittaa saadut rahat kassaan.

Laskujen myymisestä saa hyvän korvauksen

Tässä vaiheessa moni varmaankin miettii, paljonko laskuista sitten oikeastaan voi saada tuloa myymällä ne. Jokainen yritys tietenkin määrittelee omat maksukorvauksensa, mutta suurin piirtein heti saatava tulo on noin 70 % laskun suuruudesta. Näin on esimerkiksi laskutrahaksi.com:in palvelun laita.

Loppu 30 % on niin kutsuttu takuusumma, joka jää laskun ostaneelle yritykselle takuuksi siihen saakka, kunnes lasku on maksettu. Samalla tuo 30 % suuruinen summa estää laskuja ostanutta yritystä tekemästä liian suurta tappiota, jos lasku jostain syystä jäisi kokonaan maksamatta.

Takuusummasta lasketaan yleensä lopuksi myös rahoitusprovisio, joka vähennetään summasta ennen kuin se maksetaan laskun alun perin myyneelle yritykselle.

Jos haluat myydä laskusi meille

Rahat nopeasti tilille kun myyt laskusi meille.

Haluatko muuttaa laskusi heti rahaksi? Ota yhteyttä ja voit saada rahat tilille jopa 24 tunnissa.

Ota yhteyttä!