Laskutrahaksi.com

Laskutrahaksi.com on mielenkiintoinen uutuus rahoitusmarkkinoilla. Tätä palvelua käyttäen saatavana olevat laskut on tosiaankin mahdollista muuttaa rahaksi heti saman tien rekisteröidyttyään palvelun käyttäjäksi.

Kenelle palvelu sopii?

Laskutrahaksi.com on palvelu, joka ostaa yritysten laskuja ja hyvittää näistä ihan mukavasti. Se sopii siis kaikille yrityksille, jotka haluavat kasvattaa yrityksen sen hetkistä kassaa helposti ja nopeasti. Tällä tavalla yrityksen kasvun rahoittaminen on todellakin helppoa.

Miten laskut myydään?

Laskutrahaksi.com:in asiakkaaksi pääseminen on helppoa, sillä kaikki mitä asiakkaaksi haluavan tarvitsee tehdä, on hoitaa rekisteröityminen kuntoon.

Rekisteröitymisen jälkeen hoidetaan laskun myyminen. Laskutrahaksi.com ostaa laskun ja hyvittää siitä asiakkaalle välittömästi 70 %. Loppu 30 % toimii vakuutena eikä muita vakuuksia näin ollen tarvita. Kun lasku on aikanaan maksettu, vapautuu tuo 30 % suuruinen vakuusosuus myös rahoituskäyttöön.

Tuosta vakuusosasta vähennetään rahoitusprovisio, jonka suuruus on 0,39 % jokaiselta maksuehtopäivältä.

Mistä saa lisätietoa?

Jos laskujen myyminen epäilyttää, kannattaa käydä Laskutrahaksi.com:in kotisivuilla tutustumassa laskuriin, josta näkee ihan konkreettisesti, paljonko laskuista maksetaan. Laskuri löytyy osoitteesta www.laskutrahaksi.com ja sen käyttäminen on helppoa.

Myös Laskutrahaksi.com:in asiakaspalvelu palvelee kaikkien kysymyksien kanssa joka arkipäivä aamukahdeksasta iltaviiteen. Yhteyttä voi ottaa niin puhelimitse kuin sähköpostillakin. Yhteystiedot löytyvät alta:

  • puhelinnumero: 010 281 3170
  • sähköposti: info@laskutrahaksi.com

Kuinka sitovaa palvelun käyttäminen on?

Laskutrahaksi.com:in käyttäjäksi rekisteröityvät eivät sitoudu mihinkään jatkotoimenpiteisiin. Näin ollen palvelua voi käyttää täysin kertaluontoisestikin juuri esimerkiksi yrityksen kassan kasvattamista varten.

Onko palvelu varmasti turvallinen?

Palvelun turvallisuudesta vastaa suojattu SSL -yhteys, jonka kautta laskujen ostaminen tapahtuu. Kyseessä on myös pääomasijoittajien yhtiö, joka viime vuonna esimerkiksi osti laskuja yhteensä noin 3 miljoonalla eurolla. Mistään pienimuotoisesta toiminnasta ei siis ole kysymys.

Kaikki laskut ja asiakastiedot pidetään täysin luottamuksellisina koko prosessin ajan.